Suvi zid

Suvi zid

Kamen suvi zid – Ukoliko ste ljubitelj prirodnog kamena kao građevinskog i dekorativnog materijala, verujemo onda da ste čuli za prirodni kamen suvi zid. To je posebna vrsta prirodnog kamena, koji je danas svoju primenu našao najviše u oblasti izgradnje zidova i ograda, tako da je uređenje spoljašnosti vaših domova najbolji način da se ova vrsta prirodnog kamena iskoristi.

U pitanju je vrlo rustičan prirodni kamen, zato što se sastoji najčešće od ostataka ploča koje su rezane kako bi se dobile štanglice pravilnijeg oblika.

Njegov nepravilan oblik ujedno je i njegova najveća prednost, jer može delovati vrlo neobično i drugačije u poređenu sa ostalim kategorijama prirodnog kamena koji se koriste u iste svrhe.

Kamen suvi zid se prodaje uglavnom na palete, dimenzija metar puta metar, a ukoliko vam je potrebna manja količina, možemo napraviti neki dogovor.

Suvi zid od kamena najbolje se primenjuje kod izrade podzidova, a i ograde mogu vrlo lepo izgledati ako se naprave od ovog kamena. Dijapazon boja može biti raznovrstan, imajući u vidu način na koji se ovaj prirodni kamen proizvodi.

Za suvi zid cena je vrlo pristupačna, pa je to osnovni razlog zbog koga se poslednjih godina sve veći broj naših sugrađana odlučuje da upravo njega izabere za brojne majstorije u svojim domovima, u dvorištima, vrtovima, baštama, i slično.

Prirodni kamen suvi zid zapravo se sastoji od više oblika, boja, dimenzija i slično, tako da se može iskoristiti za izradu prelepih mozaika na bilo kom delu vašeg doma, posebno u njegovoj spoljašnjosti.

Njegovom primenom u vašem domu možete dobiti prilično interesantan izgled i neobičan dekor, koji će sigurno svi primetiti.

Naša firma po veoma povoljnim uslovima saradnje može da vam obezbedi, dostavi i ugradi prirodni kamen suvi zid, ukoliko ste za njega zainteresovani.

Kamen suvi zid je veoma izdržljiv, dugotrajan, tako da jednom kad ga ugradite, imaćete ga za ceo život.

Sve informacije možete dobiti na našim brojevima telefona, a ukoliko pozovete još danas, dobićete brzu uslugu, kvalitetnu ugradnju i prirodni kamen vrhunske izrade, koji će vaš dom učiniti posebnim.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It