Kamenolomi u Srbiji

Kamenolomi u Srbiji poslednjih godina jesu mesta koja su postala vrlo značajna u građevinskoj industriji, ali i u oblasti uređenja eksterijera, jer se u njima danas eksploatiše samo najbolji, najkvalitetniji prirodni kamen, koji se može koristiti u različite svrhe.

Traganje za prirodnim kamenom je naporan posao, ali kada na kraju dana vidimo rezultate našeg rada, ništa nam nije teško, jer želimo da usrećimo sve naše klijente.

Kamenolomi sa kojima sarađujemo mogu nam obezbediti samo najbolji prirodni kamen, pri čemu su najveći kamenolomi u Srbiji upravo oni sa kojima mi radimo i odakle do vaših domova donosimo samo vrhunski prirodni kamen raznih boja i oblika.

kamenolomi u srbiji

Kada su u pitanju kamenolomi Srbija ih ima mnogo, a u zavisnosti od geografskog položaja, može se naći kamen različitog porekla i sastava.

Svaki kamenolom u Srbiji radi sa ciljem da obezbedi dovoljne zalihe prirodnog kamena za njegovu ugradnju i postavljanje u domovima širom naše zemlje.

Svejedno je gde se nalaze kamenolomi Beograd i svi drugi gradovi u Srbiji mogu biti dobro snabdeveni prirodnim kamenom, posredstvom naše firme, koja u ovom poslu već ima višegodišnju tradiciju i iskustvo koje nas čini profesionalcima u ovom poslu.

Kada se pomene kamenolom Srbija ima veliki broj poznatih kamenoloma, kako u okviru granica, tako i van njih. Kamenolom Struganik jeste svakako jedan od najpoznatijih, i nalazi se u rodnom mestu Vojvode Mišića, u kome se nalaze zalihe najkvalitetnijeg prirodnog kamena istog imena.

Kamenolom Slovac već nekoliko godina posluje vrlo uspešno u okolini opštine Lajkovac, a prioritet eksploatacije u ovom kamenolomu imaju građevinski i dekorativni prirodni kamen.

Kamenolom Kijevo danas koristi vrlo naprednu tehnologiju u eksploataciji kamena, čime se obezbeđuje proizvodnja od preko 300 hiljada kubnih metara različitih agregata kamena.

I naravno, kamenolom Rakovac u blizini Fruške Gore, može u kratkom roku da dostavi tražene količine prirodnog kamena, imajući u vidu da je u neposrednoj blizini reka Dunav, kojom se transport kamena može obaviti vrlo brzo i efikasno.

Pored navedenih, u Srbiji postoje i brojni drugi kamenolomi, koji mogu da obezbede dovoljne količine prirodnog kamena za uređenje svih domova u Srbiji.

Kvalitetan materijal za gradnju, ali istovremeno i veoma dobar dekorativni materijal, prirodni kamen se vekovima eksploatiše u kamenolomima širom Srbije i obezbeđuje veliko zadovoljstvo svim građanima koji su rešili da ga iskoriste u svojim domovima.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It