Često postavljana pitanja

Odgovori na najčešća pitanja u vezi korišćenja internet portala prirodnikamen.org.rs. Na ovoj stranici možete pogledati odgovore na često postavljana pitanja.

Zašto bih se ja reklamirao baš na ovom sajtu? Ukoliko imate kamenorezačku radnju ili se bavite poslovima prodaje i ugradnje prirodnog kamena, mermera, oblutka i sl. imaćete višestruku korist od prisustva na prirodnikamen.org.rs. Sajt je relevantan za Vašu delatnost, biće u kontinuitetu ažuriran, dodavaće se novi sadržaji, biće prisutan na svim najvažnijim društvenim mrežama.

Šta nudimo? Veći promet prodaju proizvoda i usluga u vezi prirodnog kamena.

Kako? Prisisutvom Vaše firme na portalu prirodnikamen.org.rs garantujemo da ćete imati neuporedivo više telefonskih poziva nego dosada. Sve ostalo je naša briga.

Na koji način mogu predstaviti svoju firmu ili kamenorezačku radnju? Postoji više mogućnosti za postavljanje Vaše reklame. Standardna reklama podrazumeva stranicu sa informacijama o vašoj delatnosti, foto galeriju, video i kontakt informacije. Postoji više mogućnosti i pozicija na naslovnoj stranici i svim drugim stranama sajta za postavljanje banera/reklame različitih dimenzija. Pored ovoga, nudimo mogućnost postavljanja banera na vrhu sajta na svim stranama, sa strane desno na svim stranama ili u futeru na svim stranama. Cena zavisi od pozicije vaše reklame i veličine banera koju želite. Izrada banera je uračunata u cenu. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili dodatnih pitanja, kontaktirajte nas.

Ukoliko se odlučite da nam ukažete svoje poverenje, sigurno se nećete pokajati već ćete se pridružiti armiji uspešnih!

Ne oklevajte, vaša konkurencija uveliko radi na internet marketingu.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It