O nama

Nakon desetak godina u poslovima internet marketinga pokrenuli smo portal prirodni kamen org rs sa ciljem da bude veoma posećen i da sadrži sve neophodne informacije o prirodnom kamenu na jednom mestu. Bilo da je u pitanju prodaja kamena, ugradnja ili prevoz, sve te informacije se nalaze na sajtu, baš kao i kamenorezačke radnje i firme koje se bave prodajom kamena, mermera ili oblutka.

Izuzetno smo ponosni na dosadašnje uspešne projekte, internet portale koji su firmama i pojedincima koji se na istim reklamiraju doneli ogroman profit. Jednostavno rečeno postali smo pravi eksperti u pravom smislu te reči za ovakve stvari.

U ovaj projekat uložen je maksimalan napor da vam na jednom mestu prikaže sve relevantne najvažnije informacije, sa idejom da građanima Srbije ali i Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Slovenije predstavi ponudu firmi za ugradnju i prodaju kamena.

Ukoliko se ukaže potreba, portal će biti preveden i na Engleski jezik a sve u cilju da i pojedinci i firme iz inostranstva mogu na jednostavan način da vide vašu ponudu.

Stvar je krajnje jednostavna – mi vas povezujemo sa novim potencijalnim kupcima. Oni pretražuju upravo ono što vi nudite, dođu na ovaj sajt i pronađu vas.

 

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It