Studenički kamen

Studenički kamen

Jedna od najpopularnijih vrsta prirodnog kamena poslednjih godina jeste studenički kamen. Najznačajnije nalazište ovog kamena nalazi se u blizini manastira Studenica, a taj kraj je vrlo poznat po kvalitetnom mermeru još tokom ranije istorije.

Direktno sa tog prostora u vaše domove naša firma donosi najkvalitetniji studenički prirodni kamen, koji možete upotrebiti u različite svrhe, sa ciljem da ulepšate izgled svakog dela vašeg doma.

Najveću primenu studenički prirodni kamen nalazi upravo u uređenju eksterijera, jer se do sada pokazao kao vrlo otporan na različite vremenske prilike, pa često možete videti staze i trotoare izrađene od studeničkog kamena, fasade i stubove na kućama, ali i brojne druge spoljašnje elemente, jer studenički kamen tu svakako danas jeste skoro pa bez konkurencije.

Prirodni kamen studenica danas se može pronaći u različitim nijansama i mnogim prirodnim bojama, pri čemu je plavo-siva nijansa dominantna, uz primese crvenkastih tonova.

Može se napraviti u lomljenoj varijanti, mogu se od njega izraditi deblje ploče za staze ili nešto tanje ploče za stubove, a zajedničko svakom obliku jeste da u dodiru sa sunčevim zracima daje jedan poseban izgled, presijava se na neverovatan način da često ostavlja bez daha.

Za naš studenički kamen cena je definisana na nivou da svaki građanin Srbije sebi može da priušti ovu lepotu, da u svom domu ima bar nešto od studeničkog prirodnog kamena.

Kada je u pitanju studenički kamen prodaja se obavlja u našoj firmi, a sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na naš broj telefona, koji je uvek otvoren za vas i vaše pozive.

Studenički kamen možete koristiti tamo gde je potrebna velika izdržljivost i postojanost materijala, a uz naše usluge postavljanja i ugradnje sigurni smo da ćete biti sasvim zadovoljni obavljenim poslom i celokupnim utiskom koji ćete imati kada studenički kamen ugradite u svoj dom.

Budite originalni, napravite nešto u svom domu što niko drugi nema, što još nije viđeno. Naša firma i studenički kamen u tome mogu da vam pomognu, zato ne oklevajte, već dođite i izaberite nešto posebno za sebe i svoje najdraže.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It