Baški kamen

Baški kamen

Baški kamen je još jedna vrsta prirodnog kamena, koji se takođe nalazi u asortimanu naše firme i koji poslednjih godina postaje sve traženiji. Osnovna specifičnost i posebnost ovog kamena ogleda se u tome da je neobične bordo boje, pa često bude izbor naših klijenata kada je u pitanju izrada brojnih elemenata enterijera.

Debljina ovog kamena se kreće u rasponu od 1 do 12 centimetara, pa od toga i zavisi način njegove upotrebe i proizvodi koji se od njega mogu efikasno napraviti. Najveću primenu danas nalazi u oblaganju zidova, kako spoljašnjih, tako i unutrašnjih, a različite nijanse bordo boje svakom zidu mogu dati jednu vrlo elegantnu notu.

Kada je u pitanju prirodni Baški kamen, može se naći u više oblika, a najčešće se javlja kao lomljeni Baški kamen i sečeni Baški kamen, pri čemu se sečenje može obaviti tako da odgovara zahtevima kupca i dimenzijama koje naglasi.

Najfinija obrada ovog kamena obavlja se najčešće na štanglicama koje se koriste u uređenju enterijera, a kada su u pitanju spoljašnje fasade, ovaj kamen se takođe pokazao kao izuzetan materijal za izradu, koji je vrlo postojan na svim temperaturama, pri uticaju brojnih atmosferskih promena, i ponosno odoleva godinama.

Ukoliko u ovom trenutku i vi razmatrate opciju rekonstrukcije vašeg doma, i razmišljate da dodate neki element od prirodnog kamena, Baški kamen može biti vaš izbor.

Naša firma ga eksploatiše iz najboljih kamenoloma u Srbiji i donosi direktno na vaša vrata, pri čemu možemo i da vam obezbedimo usluge ugradnje i postavljanja kamena po vašoj želji.

Prirodni Baški kamen možete nabaviti kod nas po vrlo pristupačnim cenama, što je još jedan od razloga zbog koga se veliki broj klijenata upravo odlučuje da sarađuje sa nama i da nam pokloni svoje poverenje, kada je nabavka i ugradnja prirodnog kamena u pitanju.

Kažu da je bordo boja vrlo moderna ove sezone, pa ukoliko želite i svoj dom da modernizujete, možete se opredeliti za Baški kamen i od njega napraviti prava čuda u svom domaćinstvu.

Da bi to zaista izgledalo svetski, trebaju vam pravi poslovni partneri da vaše ideje sprovedu u delo, a mi smo pravi izbor za vas. Uvek na vašoj strani u svakoj situaciji, i sada možemo da vam obezbedimo najkvalitetniji Baški kamen.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It