Pravila korišćenja

Svi posetioci imaju obavezu da ispoštuju pravila i uslove koriščenja koji su ovde navedeni. Samim korišćenjem bilo kog dela ovog sajta, automatski prihvatate sve aktuelne važeće uslove korišćenja. Urednici portala www.prirodnikamen.org.rs zadržavaju pravo da u bilo kom trenutku izmene trenutna pravila, bez prethodnog obaveštenja ili upozorenja. Trenutna pravila važe od dana 11, maja 2017 godine i važiće dokle god ne bude drugačije priposano.

Najstrože su zabranjene sledeće nelegalne aktivnosti:

Zloupotreba portala u bilo koje nedozvoljene i zakonom zabranjene svrhe.

Kopiranje delova sadržaja sajta moguće je samo uz pisano odobrenje administratora i prethodni dogovor. Zabranjeno je kopiranje, reprodukcija i umnožavanje delova sadržaja ovoga sajta u bilo koje svrhe. Najstrože je zabranjeno kršenje bilo čijih autorskih prava. Svi eventualni prekršioci podležu svim zakonima koji su trenutno na snazi. Ovo podrazumeva prijavu zloupotrebe eventualnih prekršilaca na Google i druge relevantne servise.

Strogo je zabranjeno promovisanje ličnih ili interesa firme sa bilo kojim delovima sadržaja ovog sajta, lažno predstavljanje ili predstavljanje u ime portala prirodnikamen.org.rs.

Portal se sastoji od slika, tekstova, video snimaka i drugih materijala koji su vlasništvo njihovih vlasnika ili urednika portala. Korišćenjem sajta prihvatate sva autorska prava na koje portal polaže pravo, a to je sav sadržaj koji se trenutno nalazi na sajtu.

Zabranjeno je kopiranje teksta, slika, videa i bilo kog drugog materijala koji predstavlja kamanorezačku ranju ili neku drugu firmu koja je predstavljena na ovom portalu.

Linkovi koji se nalaze na stranicama sajta su internet prezentacije naših partnera, oglašivača kao i veze informativnog karaktera.

Urednici i administratori portala ne bave se prodajom prirodnog kamena, ugradnjom i prevozom. Kontakt informacije za navedene delatnosti mogu se pronaći na pojedinačnim stranama firmi koje to rade i u te svrhe koriste se isključivo njihove kontakt informacije.

Sav sadržaj je objavljen u najboljoj mogućoj nameri, bez ikakvih pretenzija da bilo koga dovede u zabludu, omalovaži ili na bilo koji drugi način diskredituje, Ukoliko smatrate da neke informacije koje su predstavljene negde na sajtu nisu ok, naljubaznije Vas molimo da nas o tome obavestite.

Firme koje su predstavljene na sajtu su dužne da daju precizne tačne i korektne informacije o svojim uslugama i delatnostima. U suprotnom, portal prirodnikamen.org.rs ne odgovara za eventualne posledice koje iz toga mogu proizići.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It