Šareni peščar

Šareni peščar

Kamen šareni peščar – prirodni šareni kamen peščar je još jedna u nizu vrsti prirodnog kamena koji se od početka poslovanja naše firme nalaze u našem asortimanu, i do sada se pokazao kao jedan od najtraženijih.

Osnovna njegova karakteristika jeste da je nastao od peska, koji se primenom prirodnog veziva spojio, povezao i napravio nešto zaista posebno.

Posebno je popularan šareni peščar, a samo ime govori sve. Boje u kojima se ovaj prirodni kamen prliva su na granici da budu nestvarne, a kada se od njega naprave brojni elementi vašeg enterijera, to dobija jednu potpuno drugačiju dimenziju.

Kamen šareni peščar se može koristiti za izradu kamina, za oblaganje dela zida, za pravljenje šankova, praktično svega što zamislite.

Prirodni kamen šareni peščar se najčešće izrađuje u vidu pločica, i to u širini oko 2 do 3 centimetara, tako da se može ugraditi u bilo koji kutak vašeg doma, i od njega napraviti bukvalno sve što poželite. Njegova najveća prednost jeste što je otporan na visoke temperature i temperaturne oscilacije, tako da se koristi na onim mestima koja dolaze u dodir sa izvorima toplote i gde temperature zaista mogu biti visoke (kao što su već pomenuti kamini).

Kada se šareni peščar iskoristi za pravljenje brojnih oblika u vašim domovima, tek tada možete videti svu njegovu lepotu i presijavanje nijansi na sunčevoj svetlosti ili prilikom pucketanja vatre u kaminu.

Njegovom upotrebom u vašem domaćinstvu možete naglasiti one delove kuće koje želite da posebno istaknete, koje želite da uredite drugačije, kako biste maksimalno u svom domu uživali, u toplini i udobnosti koje vam može obezbediti.

Prirodni kamen šareni peščar možemo da vam obezbedimo iz najkvalitetnijih kamenoloma u Srbiji, kako biste potpuno bili zadovoljni proizvodom i našom uslugom.

Mi smo tu da vaše ideje realizujemo, sve što želite možete nam saopštiti, predložiti, a mi ćemo pronaći načine kako da od šarenog peščara za vas napravimo sve što poželite. Verujemo da imate ukusa, da znate šta želite i kako biste da vaš dom izgleda.

Mi možemo da vam pomognemo savetima i smernicama kako da na najbolji način iskoristite šareni peščar i uklopite ga u postojeći ambijent vašeg doma, a videćete da je to vrlo jednostavno ukoliko baš ovaj kamen izaberete i javite se baš nama.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It