Bosuta

Bosuta

Bosuta kamen svoj naziv duguje jednom selu u blizini Aranđelovca, jer se upravo u njemu nalazi najveće nalazište ovog kamena, odakle se snabdevaju svi naši kupci koji su zainteresovani da ovaj kamen primene u uređenju svojih domova.

Prirodni kamen danas nalazi svoju primenu u mnogim oblastima uređenja domova širom Srbije, a jedna od kategorija prirodnog kamena koja zaslužuje veliku pažnju jeste i Bosuta.

Ovo maleno selo ima svega oko 600 stanovnika, a toliko je Bosuta kamenom obogatilo mnoge domove u čitavoj Srbiji, ali i šire.

Najčešće se Bosuta kamen može pronaći u nijansama žućkaste i crvenkaste boje, tako da se vrlo lepo može uklapati sa vašim postojećim nameštajem i dekoracijama u svakom stanu ili kući.

Ipak, njegova najveća primena jeste u oblaganju zidova, koristi se za izradu ograda, ali i staza u vašim vrtovima i dvorištima.

U zavisnosti od načina obrade Bosuta kamen može biti različitih debljina, ali u proseku se debljina kreće oko 6 centimetara.

Kao lomljena ili sečena najviše se koristi u uređivanju zidova ili za delove fasada, a u vidu štanglica se može naći i u unutrašnjosti domova, za izradu brojnih elemenata dekorativnog karaktera.

Ugradnja Bosuta kamena se može vršiti na više načina, a zavisi od toga kakve su želje i zahtevi kupaca, na koji način je obrađena i kako se može uklopiti u postojeći ambijent.

Prirodni kamen Bosuta ima danas veliku primenu u svim oblastima sređivanja domova, a u našoj firmi je vrlo tražen od strane mnogih klijenata.

Kada je u pitanju Bosuta kamen cena je vrlo pristupačna, tako da ne postoje prepreke da nam se obratite i izaberete samo najbolje za svoj dom.

Mi smo vam na raspolaganju tokom čitave godine, prirodnog kamena uvek imamo dovoljno na zalihama, tako da vam možemo izaći u susret kad god je to potrebno.

Dovoljno je da nam se javite i kažete šta vam treba, a mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni, ali i da Bosuta kamen dobije u vašem domu mesto koje zaslužuje.

PORELI PRIRODNI KAMEN NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It